Facetoface kaakchirurchie implantologie persoonlijk 01.

Wat maakt onze aanpak zo bijzonder?

We zijn persoonlijk

We behandelen jou zoals we zelf behandeld willen worden. Daarom besteden we veel aandacht aan comfort, persoonlijk contact, benaderbaarheid en heldere communicatie.

We verbeteren continu 02.

Wat maakt onze aanpak zo bijzonder?

We verbeteren continu

Ons team bestaat uit vakbekwame professionals die gepassioneerd bezig zijn met hun vak. We vergroten onze kennis en toetsen onze patiënttevredenheid continu. Zo worden we altijd beter.

Behandelkamer 03.

Wat maakt onze aanpak zo bijzonder?

We hebben een geavanceerde kliniek

Om zorg te leveren op het hoogste niveau is onze kliniek voorzien van de meest geavanceerde apparatuur. Hierdoor kun je bij ons terecht voor de modernste behandelmogelijkheden.

Facetoface kaakchirurchie implantologie samen beslissen 04.

Wat maakt onze aanpak zo bijzonder?

We informeren en beslissen samen

We geven bij iedere behandeling goede informatie en vertellen uitgebreid over jouw behandelmogelijkheden en de voor- en nadelen. Zo maak jij altijd de beste keuze voor jou.

Goede nazorg 05.

Wat maakt onze aanpak zo bijzonder?

We staan voor goede nazorg

Wij staan niet alleen voor goede zorg, maar ook voor goede nazorg. We zien je regelmatig voor controle en wanneer iets anders loopt dan verwacht, kun je altijd op Face to face rekenen.

Over de kliniek

Bij de Face to Face kliniek werken we aan de meest optimale zorg voor jou. Met een team van ervaren en bevlogen mond- kaak- en aangezichtschirurgen en gespecialiseerde tandartsen, met persoonlijke aandacht voor jou en je wensen. We doen er alles aan om een resultaat te bereiken waar jij gelukkig mee bent. Want daar worden wij dan weer gelukkig van.

De kliniek voor jou

Jij staat bij ons voorop. We zorgen er samen voor dat jij weer vertrouwen krijgt in jouw gebit en jouw uitstraling. Want met een lach op je gezicht wordt het leven een stuk aangenamer.