Krijg vertrouwen in jouw uitstraling

Bij de Face to Face kliniek werken we aan de meest optimale zorg voor jou. Met een team van gepassioneerde mond- kaak- en aangezichtschirurgen, hypermoderne apparatuur en de wil om het mooiste resultaat te bereiken. We bespreken uitgebreid jouw wensen en mogelijkheden en vinden een behandeling die past. Of dat nu een ooglidcorrectie, een facelift of een filler is, we zorgen dat jij weer gelukkig bent met je uitstraling. Want daar worden wij dan weer gelukkig van.

Home visual header
Facetoface cosmetisch onder behandeling 01.

Wat maakt onze aanpak zo bijzonder?

Aandacht voor comfort

We willen dat jij met een fijn gevoel onze kliniek binnenkomt en verlaat. Dat begint met een prettige ligging en goede bereikbaarheid. Maar dat betekent vooral veel aandacht aan comfort, persoonlijk contact, benaderbaarheid en heldere communicatie.

Facetoface cosmetisch comfort 02.

Wat maakt onze aanpak zo bijzonder?

We zijn trots, maar bescheiden

We blijven bescheiden en laagdrempelig, want dat past bij wie we zijn. Ook zijn we altijd eerlijk over wat we wel en ook over wat we niet kunnen bereiken. Maar we zijn zeker trots op onze mensen en behandelresultaten.

Facetoface cosmetisch innovatie 03.

Wat maakt onze aanpak zo bijzonder?

We innoveren continu

We doen zelf wetenschappelijk onderzoek en passen de resultaten daarvan toe in onze dagelijkse praktijk. We voeren graag behandelingen uit die bewezen effectief zijn.

De kliniek voor jou

Jouw gezicht zegt meer dan duizend woorden. Wie je bent en hoe je je voelt. Als jij wensen hebt voor je uiterlijk dan zijn wij er voor jou. We zorgen er samen voor dat jij weer blij wordt van jouw uitstraling. Want met een lach op je gezicht wordt het leven een stuk aangenamer! Maak een afspraak bij Face to face en deel je wensen met ons. Samen kijken we welke cosmetische behandelmogelijkheden er voor je zijn.

Over onze kliniek