Facetoface cosmetisch onder behandeling 01.

Wat maakt onze aanpak zo bijzonder?

We hebben aandacht voor comfort

We willen dat jij met een fijn gevoel onze kliniek binnenkomt en verlaat. Dat begint met een prettige ligging en goede bereikbaarheid. Maar dat betekent vooral veel aandacht aan comfort, persoonlijk contact, benaderbaarheid en heldere communicatie.

Facetoface cosmetisch comfort 02.

Wat maakt onze aanpak zo bijzonder?

We zijn trots, maar bescheiden

We blijven bescheiden en laagdrempelig, want dat past bij wie we zijn. Ook zijn we altijd eerlijk over wat we wel en ook over wat we niet kunnen bereiken. Maar we zijn zeker trots op onze mensen en behandelresultaten.

Facetoface cosmetisch innovatie 03.

Wat maakt onze aanpak zo bijzonder?

We innoveren continu

We doen zelf wetenschappelijk onderzoek en passen de resultaten daarvan toe in onze dagelijkse praktijk. We voeren graag behandelingen uit die bewezen effectief zijn.

Onze werkwijze

Natuurlijk draait cosmetische chirurgie om een vakkundige behandeling. Maar wat we bij Face to face eigenlijk nog belangrijker vinden is ons eerste gesprek. Het moment dat we elkaar leren kennen. Dat jij je wensen uitspreekt en wij het verhaal achter die wensen begrijpen. Maar ook het moment dat we jou vertellen of we een geschikte behandeling kunnen bieden, wat je bij die behandeling kunt verwachten en welke risico’s er aan de ingreep verbonden zijn. 

Dit gesprek is essentieel voor een het beste resultaat. Het zorgt voor realistische verwachtingen, weloverwogen beslissingen en voldoende bedenktijd. En denk je bij ons op de juiste plek te zijn? Dan zorgen wij met alle liefde voor een vakkundige behandeling.

Die ingreep voeren we uit in een rustige ambiance, met ervaren chirurgen. Vervolgens zien we je meerdere keren terug voor controle en zijn we altijd eenvoudig bereikbaar voor al je vragen.

Tot slot willen we altijd weten of je tevreden bent en hoe je de behandeling hebt ervaren. Zo kunnen wij onze zorg steeds verder verbeteren.

De kliniek voor jou

Jouw gezicht zegt meer dan duizend woorden. Wie je bent en hoe je je voelt. Als jij wensen hebt voor je uiterlijk dan zijn wij er voor jou.

We zorgen er samen voor dat jij weer blij wordt van jouw uitstraling. Want met een lach op je gezicht wordt het leven een stuk aangenamer! Maak een afspraak bij Face to face en deel je wensen met ons. Samen kijken we welke cosmetische behandelmogelijkheden er voor je zijn.